Vino la ZILELE BIZ!

20 - 24 Noiembrie, ARCUB, București

PROGRAM

Antreprenoriat

 

09.00 – 10.00 Înregistrarea participanților

 

10.00 – 12.00 SESIUNEA 1

Cum se construiesc companiile antreprenoriale în România

Antreprenori de top vin să-ți împărtășească din experiența lor de business. Au avut curajul să pornească pe cont propriu într-o economie care nu încurajează inițiativa privată. Au reușit în ciuda tuturor piedicilor, datorită viziunii, inovației, dar și încăpățânării de a nu renunța la primul obstacol. Oameni de business care conduc afaceri românești de succes cu prezență internațională, dar și reprezentanți ai noului val antreprenorial vor dezvălui pașii necesari pentru reușita într-un mediu de business plin de provocări.

EXCLUSIV: Profilul antreprenorului român – studiu realizat de Biz despre cele mai puternice companii antreprenoriale românești grupate pe domenii și regiuni.

Teme de discuție:

Instinct și curaj în business
Antreprenor sau manager?
Viziune versus micromanagement
Rolul mentorului în antreprenoriat
Cu cine se sfătuiește un antreprenor?
Lecții de leadership

Invitați:

Omer Tetik, CEO, Banca Transilvania

Este CEO al Băncii Transilvania de la mijlocul anului 2013. Deși este unul dintre cei mai tineri directori generali pe care îi au băncile din România, are o experiență foarte vastă în domeniul bancar, de peste 20 ani. A ocupat poziții în domeniul bancar atât în România, cât și în Turcia și Rusia. Este absolvent al Faculty of Economics – Middle East Technical University, din Ankara și vorbește fluent patru limbi străine, inclusiv româna.

 

12.00 – 12.30 Pauză de cafea

 

12.30 – 14.00 SESIUNEA 2

Noii mari antreprenori  

Succesul amorțește de multe ori spiritul antreprenorial și companiile ajung la un moment de stagnare pe care nu reușesc să-l depășească. Pentru a trece la nivelul următor, antreprenorul trebuie să gândească altfel decât în perioada de dezvoltare a businessului. Este momentul când viziunea trebuie să se combine fericit cu o strategie clară, pentru un plan care să ducă afacerea pe o nouă treaptă de dezvoltare.

Teme de discuție:

Ce poți învăța de la concurență?
De la idee, la plan și strategie
Strategii de diferențiere
De la business de nișă la dominație globală
Noile modele de afaceri

Invitați:

Cristian Covaciu, Fondator, IPEC

Este câștigătorul competiției EY Entrepreneur Of The Year România 2017, iar IPEC este unul dintre cei mai mari jucători din lume în domeniul produselor de menaj și porțelan superior, cu 800 de angajați și 250 de roboți industriali.

Doina Cepalis, Proprietar, Te-Rox

Grupul Te-Rox este format din trei companii ce administrează șase unități de producție în trei județe, Neamț, Iași și Botoșani. Te-Rox produce scaune auto pentru copii.

Mirela Drăgoi, Co-fondator, Pet Star Holding

A construit din anii ’90 un business care a devenit cel mai mare producător de preforme PET din Balcani. Mirela Drăgoi, președintele executiv al Pet Star Holding, se concentrează acum pe consolidarea poziției regionale și extinderea gamei de produse.

Ionuț Leahu, Owner, Clinicile Dr. Leahu

Dr. Ionuț Leahu este specialist în implanturi dentare de renume și deţine patru clinici stomatologice în Bucureşti unde oferă servicii integrate de stomatologie de cea mai înaltă calitate. Clinicile dentare Dr.Leahu sunt numarul 1 în fast&fixed la nivel national, conform Bredent Medical Romania.

 

14.00 – 15.00 Pauză de prânz

 

15.00 – 16.30 SESIUNEA 3

Strategie pentru nivelul următor

Explozia digitală și mobilă aduce în prim plan modele inovatoare de afaceri, îmbrățișate mai ales de noua generație de antreprenori. Aceștia transformă radical sau ignoră total zonele clasice de business, răsturnând clasamentele și schimbând regulile pieței.

Teme de discuție:

Cum te pot ajuta consultanții
Managementul situațiilor de criză
Tehnologie pentru business
Antreprenor în era mobile

Invitați:

Sergiu Neguț, business angel și decan asociat la Maastricht School of Management

Este specialist în dezvoltarea afacerilor ca antreprenor, consultant și profesor. Are la activ investiții ca Business Angel în companii ca frufru, 2parale si Instore Media, fiind CEO Advisor sau Board Member pentru alte companii. A absolvit un MBA la INSEAD, fiind vicepreședintele organizației de alumni INSEAD în România.

Ana Maria Diceanu, Senior Partner, GMP PR

Are o experiență solidă de aproape 17 ani în corporate PR și comunicare de criză, timp in care a oferit clienților consultanță cu precădere în domeniile: issues & crisis management, strategic management, measurement and evaluation.

Radu Furnică, fondator și președinte Leadership Development Solutions

Este preşedinte și fondator al companiei de executive search Leadership Development Solutions și unul dintre cei mai bine cotați head-hunteri de pe piața românească. Leadership Development Solutions este, încă din 1996, membră a Asociației Consultanților în Executive Search (AESC) din Europa.

110 euro + TVA

600 lei (TVA inclus)

-acces nelimitat la programul zilei de Antreprenoriat

-un abonament gratuit la revista BIZ

Alege pachetul 5 zile

300 euro + TVA

1600 lei (TVA inclus)

-acces nelimitat la programul celor 5 zile de eveniment

-un abonament gratuit la revista BIZ

Cine participă

antreprenori / manageri / investitori / venture capitalists / consultanţi financiari / firme de avocatură / oficialităti / reprezentanţi media

Abonează-te la noutăţile ZileleBiz via e-mail

Detaliile companiei:
SC Biz Agency SRL,
CUI: 33381866,
Reg Com.: J40/8350/2014

Termeni şi condiţii Politica de refund