Vino la ZILELE BIZ

9-13 noiembrie, Hotel Novotel, Bucuresti

Antreprenoriat

Viitorul Romaniei depinde de dezvoltarea unei clase puternice de antreprenori, o comunitate care sa infuzeze economia cu ideile inovatoare si care poate schimba perceptia oamenilor asupra afacerilor romanesti. Sa fii antreprenor in Romania este o lupta continua si un efort care merita apreciat la adevarata valoare.

120 euro + TVA

660 lei (TVA inclus)

PLATESTE prin ordin de plata

SPEAKERI

PROGRAM

09.00 – 10.00 Inregistrarea participantilor

10.00 – 10.45 KEYNOTE SPEAKER: Radu Georgescu, Founding Partner GECAD Group

Cum construiesti un business de la zero? Ce te tine in priza ca antreprenor? Cum fructifici o oportunitate majora? Cum te pregatesti pentru exit? Radu Georgescu va impartasi experienta sa, de la idee la succes, la vinderea businessului si apoi de la capat.

10.45 – 12.00 Afaceri made in Romania. Ce inseamna sa fii antreprenor in Romania? Despre antreprenori si antreprenoriat cu cartile pe masa.

A fi antreprenor este o realitate care nu are legatura cu cartile de afaceri si intalnirile cu consultantii. Experienta se dovedeste a fi cel mai bun profesor, cu conditia sa iei fiecare esec ca pe-o lectie si sa fii dispus sa inveti. De ce spun antreprenorii ca doar ei stiu ce e bine pentru businessul lor? Unde isi are loc consultanta de business si ce trebuie sa faci pentru a creste?

SPEAKERI:

Felix Patrascanu, FAN Courier

A pornit businessul FAN Courier in 1998, alaturi de alti doi antreprenori romani, Adrian Mihai si Neculai Mihai, cu scopul declarat de a deveni cel mai mare furnizor de servicii de curierat din Romania. Compania a devenit lider de piata in 2006 si mizeaza pe inovatii si pe servicii specializate, lansand inca din 2012 aplicatii mobile pentru Android si iOS.

Andrei Botescu, Ateliere Pegas vezi prezentarea aici

Dupa ce a revigorat brandul Pegas incepand din 2011, Andrei a reusit sa atraga recent un partener strategic in persoana lui Iulian Stanciu (eMAG, Flanco), care a preluat prin Network One Distribution (NOD) 51,67% din actiuni. Atelierele Pegas produce 2.500 de biciclete anual, dar in urmatorii trei ani tinteste o crestere de zece ori a acestei cifre.

Victor Cotrutz, Greentek vezi prezentarea aici

In varsta de numai 32 de ani, este CEO si fondator al Greentek LED Lighting, companie care a dezvoltat in ultimii ani un concept unic de cercetare, proiectare si dezvoltare a sistemelor de iluminat cu corpuri LED pentru sectorul industrial, retail, birouri si spatii publice.

Daniel Bobu, Vodafone Romania

Are 6 ani de experienta in marketing si 4 ani in management de proiect. A absolvit un International MBA la IE Business School, fiind sef de promotie. In prezent, este Director, Enterprise Marketing, Enterprise Business Unit, Vodafone Romania.

Valentin Boldeiu, UniCredit Bank Romania – “Fondurile europene: de la Bruxelles la antreprenor in… 20 de minute” vezi prezentarea aici

Lucreaza din 2010 in UniCredit si este Coordonatorul finantarilor prin fonduri europene. Are o vasta experienta in domeniul proiectelor cu finantari UE nerambursabile.

12.00 – 12.30 Pauza de cafea

12.30 – 14.00 Romanii prind gustul afacerilor. Cum iti construiesti un business in domeniul extrem de competitiv al restaurantelor?

Din afara, businessurile din domeniul HoReCa par simple si profitabile. Dar in acest domeniul extrem de competitiv, diferentierea se face prin inovatie, control, design si, mai ales, o strategie foarte clara. Afla reteta afacerilor restaurant de la cei care au schimbat piata de profil.

KEYNOTE SPEAKER: Dragos Petrescu, Fondator City Grill vezi prezentarea aici

Este cel mai cunoscut antreprenor in domeniul restaurantelor, cu o experienta fara egal in domeniu. Are in portofoliu lanturile City Grill, City Cafe, Trattoria Buongiorno si restaurantele Hanu’ Berarilor, Caru’ cu Bere, Pescarus si Hanul lui Manuc, a carui operare a preluat-o chiar anul acesta.

SPEAKERI:

Anca Nuta, UniCredit Bank Romania

Lucreaza la UniCredit din 2002, iar din 2009 este Head of Identity & Communication, UniCredit Bank. Are un Master Relatii Publice si Comunicare la SNSPA si e absolventa a unui EMBA la Berlin School of Creative Leadership. Este Certified Sustainability Practitioner – Institute of Environmental Management & Assesment (IEMA). Scrie pe www.artdarling.eu, blogul personal despre arta si comunicare pe care l-a lansat recent.

Radu Tanase, Calif

Este co-proprietar a trei kebab boutique-uri Calif si al unui centru de productie, alaturi de Bogdan Jantea si de Alexandru Stoichitoiu. Cei trei plus Vlad Hancu au lansat si barul Shoteria, din Centrul Vechi. Radu a lucrat timp de mai multi ani in industria ceasurilor, ajungand Brand Manager pentru marci precum Swatch si Calvin Klein.

Nicolai Tand, “La Cantine de Nicolai”

Detine restaurantul “La Cantine de Nicolai” si ‘L’univers de Nicolai”, companie ce importa si distribuie produse de panificatie. Colaboreaza din 2014 cu McDonald’s Romania, pentru care a realizat trei noi retete de salate.

14.00 – 14.30 Pauza de cafea

14.30 – 16.00 Workshop: Antreprenori in consultanta fata in fata cu antreprenorii

Cand dai de greu, un sfat avizat poate valora mai mult decat crezi. Discuta direct cu antreprenori si oameni de business care au depasit cu succes momente dificile pentru compania lor despre provocarile cu care se confrunta afacerea ta.

Bogdan Comanescu, Accelera vezi prezentarea aici

Are 25 de ani de experienta nationala si internationala in marketing, vanzari si dezvoltare comerciala, cu proiecte in Franta, Germania, Italia, Spania, Cehia, Bulgaria, Austria, India si Romania pentru companii ca Accor, Allianz, Vodafone, Aliat Mercedes, BMW Bavaria Automobile. Este co-autor al cartii “MAXIM – Psihologia motivarii fortei de vanzari”.

Gheorghe Sandru, Bizz Advisers vezi prezentarea aici

Viata unei companii nu este liniara, la fel nici cresterea unui business. Inevitabil in evolutia businessului apar revolutii care aduc cresteri sau, din nefericire, disparitia afacerii. Cum gestionezi o revolutie in compania ta? Cum te adaptezi la schimbarile legale administrative si fiscale? Cand trebuie sa devina antreprenorul director economic si directorul economic antreprenor? Care sunt ingredientele necesare pentru a construi o afacere unitara? Vino si afla “secretele” unei afaceri de succes de la un business controler axat pe optimizare operationala si fiscala.

Adrian Raulea, Insight Emotional Intelligence – Cat te costa emotiile intr-o afacere?

Este unul dintre putinii experti pe care ii are Romania in domeniul inteligentei emotionale. De asemenea este cunoscut din postura de trainer si consultant organizational. Programele sale de dezvoltare a inteligentei emotionale au creat referinta pe piata serviciilor de profil.

 

120 euro + TVA

660 lei (TVA inclus)

-acces nelimitat la programul zilei de Antreprenoriat

-un abonament gratuit la revista BIZ

Alege pachetul 5 zile

390 euro + TVA

2140 lei (TVA inclus)

-acces nelimitat la programul celor 5 zile de eveniment

-un abonament gratuit la revista BIZ

Cine participa

antreprenori / manageri / investitori / venture capitalists / consultanti financiari / firme de avocatura / oficialitati / reprezentanti media

Aboneaza-te la noutatile ZileleBiz via e-mail

Detaliile companiei:
SC Biz Agency SRL,
CUI: 33381866,
Reg Com.: J40/8350/2014

Termeni si conditii Politica de refund