Vino la ZILELE BIZ

9-13 noiembrie, Hotel Novotel, Bucuresti

Inovatie

Ritmul schimbarilor din jurul nostru este ametitor. Inovatia a devenit nu doar diferentiator, ci ingredient esential pentru reusita in business. Tehnologii noi, procese de business diferite, o cultura propice ideilor inovatoare – toate contribuie la succesul in afaceri.

120 euro + TVA

660 lei (TVA inclus)

PLATESTE prin ordin de plata

PROGRAM

09.00 – 10.00 Inregistrarea participantilor

10.00 – 10.15 Adrian Bizgan, MB Telecom – Cum sa faci din inovatie un business vezi prezentarea aici

Compania MB Telecom, infiintata de Mircea Tudor, a facut istorie, reusind sa cucereasca de doua ori pentru Romania Marele Premiu al Salonului de Inventii si de la Geneva. Adrian Bizgan a fost direct implicat in ambele proiecte. Anual, MB Telecom investeste peste trei milioane de euro in cercetare si transforma inventii si inovatii in produse comerciale.

10.15 – 10.30 Andrei Pitis, Vector Watch – Un ceas inteligent global cu ADN Romanesc

A fost implicat in mai multe proiecte de tehnologie din Romania si Statele Unite, iar in 2013 a fondat Vector Watch, stabilindu-si ca principal obiectiv livrarea unui produs cu adevarat inovator pentru piata ceasurilor inteligente. Astazi, Andrei este responsabil de dezvoltarea tehnologiei Vector Watch, fiind implicat si in cresterea expansiunii globale a companiei.

10.30 – 10.45 Andrei Cepoi, Telekom Romania vezi prezentarea aici

Are peste 10 ani de experienta in dezvoltarea si implementarea proiectelor IT&C la scara mare. A lucrat pentru integratori locali, dar si multinationale precum IBM. A venit la Romtelecom in 2012, iar din aprilie 2014 este ICT Sales Manager al Telekom Romania. Se concentreaza pe gasirea de solutii inovatoare pentru a ajuta clientii Telekom sa obtina mai multa valoare pentru businessul lor.

10.45 – 11.00 Viorel Spinu, Robofun vezi prezentarea aici

Dupa ce a inceput in zona de software, Viorel Spinu si echipa Robofun dezvolta proiecte open-source din zona de robotica, incorporand tehnologii inovatoare in dispozitive si echipamente ingenioase si utile.

 

11.00 – 11.30 Pauza de cafea

 

11.30 – 13.00 STUDIU EXCLUSIV – Truth About Global Brands

Intr-o lume a transparentei, in care orice face un brand devine imediat public in orice colt al planetei, oamenii asteapta multe de la branduri – fie ca acestea sunt locale sau globale. Pentru a intelege mai bine peisajul schimbator al marketingului, McCann Truth Central, divizia de global intelligence a McCann Worldgroup, a realizat un studiu global pentru a afla “Adevarul despre brandurile globale”, pe 29 de piete, cu 30.000 de respondenti – influenceri important din marketing, divertisment si cultura.

11.30 Introducere – Diana Ceausu, Head of Strategy, McCann Bucharest

Lucreaza in McCann Bucharest din 2007, ca Senior Strategic Planner, iar din 2013 este Head of Strategy. Are experienta in special in domeniul telecom (Vodafone in Romania si Bite Group in tarile baltice), dar a lucrat la nivel local, regional si international pentru branduri din diverse categorii.

11.35 Keynote speech – Claudiu Pandaru, jurnalist

Claudiu Pandaru este un reputat jurnalist specializat in business si politica. Este de 17 ani o voce recunoscuta si de incredere in opinia publica din Romania. De-a lungul carierei sale, a abordat toate tipurile de canale media – TV, radio, presa scrisa si online.

11.45 Truth About Global Brands

Concluziile studiului “The Truth About Global Brands” pot oferi oricarui brand, global sau nu, insight-uri vitale pentru strategia de business referitoare la dinamismul cultural, felul in care se raspandesc ideile, inovatiile care conteaza si trasarea misiunii brandului pentru viitor.

SPEAKERI:

Rodney Collins, Truth Central

Doctor in antropologie culturala, Richard conduce o echipa care cerceteaza natura umana pentru a ajuta brandurile inovatoare sa aiba un impact cat mai mare in piata. Este director regional EMEA al Truth Central, agentia globala a McCann pentru studierea consumatorilor.

Harjot Singh, McCann Worldgroup EMEA
Vicepresedinte Executiv si director de strategie pentru Europa la McCann Worldgroup EMEA, are o experienta de 19 ani in publicitate si a trait si lucrat in 5 tari. S-a alaturat McCann Worldgroup la New York, in 2011, pentru a coordona strategia la nivel global pentru brandurile General Mills.

12.15 Dezbatere moderata de Diana Ceausu, McCann Bucharest

PARTICIPANTI
Anca Nuta, Head of Identity & Communication, UniCredit Bank
Catalin Dobre, Executive Creative Director, McCann Bucharest
Harjot Singh, McCann Worldgroup EMEA
Claudiu Pandaru, jurnalist

 

13.00 – 14.00 Pauza de pranz

 

14.00 – 15.30 Ideile care schimba mediul de business

Fara idei si metode noi de a face business, fara produse cu adevarat unice, afacerile nu mai au nicio sansa de supravietuire in lumea de astazi. Cine nu inoveaza nu va supravietui.

14.00 – 14.30 KEYNOTE SPEAKER: Iulian Padurariu, MARKS vezi prezentarea aici

Cu background solid ca director de marketing (Policolor, Murfatlar, TVR) si publicitate (partener Trout & Partners pentru birourile din Bucuresti, Chisinau si Viena), experienta sa numara 11 premii Effie. In ultimii ani, s-a concentrat pe felul in care digitalul si retelele sociale au schimbat marketingul dar si felul in care se inoveaza in companii.

14.30 – 14.45 Andreea Lupu, Starcom MediaVest Group vezi prezentarea aici

Gestioneaza de aproape 10 ani conturi locale si regionale, focusandu-se in ultimii 4 ani pe partea de inovatie. Cu o experienta a arhitecturii de eveniment, dobandita in cei 2 ani dinamici de BTL, completata de o viziune creativ-strategica, castigata in cei 4 ani de ATL, Andreea este Strategy & Innovation Director la Starcom MediaVest Group.

14.45 – 15.00 Ciprian Rusen, DigitalCitizen.ro vezi prezentarea aici

Este co-fondatorul echipei Digital Citizen si editorul sef al site-ului DigitalCitizen.ro. Lucreaza in lumea tehnologiei de mai bine de un deceniu, timp in care a scris si publicat la nivel international 7 carti, traduse in 12 limbi. In 2014, a fost recunoscut de Microsoft pentru expertiza sa tehnica si implicarea in comunitatea utilizatorilor de solutii Microsoft, cu titlul de MVP – Windows Consumer Expert.

15.00 – 15.15 Ramona Iacob, Regus vezi prezentarea aici

Birourile de astazi si de maine trebuie sa profite din plin de evolutiile tehnologice, iar Regus se afla in prima linie in domeniu, cu spatii de lucru flexibile, dar si cu solutii cu adevarat inovatoare, cum ar fi Workpod – birouri private amplasate in aeroporturi.

120 euro + TVA

660 lei (TVA inclus)

-acces nelimitat la programul zilei de Inovatie

-un abonament gratuit la revista BIZ

Alege pachetul 5 zile

390 euro + TVA

2140 lei (TVA inclus)

-acces nelimitat la programul celor 5 zile de eveniment

-un abonament gratuit la revista BIZ

Cine participa

antreprenori / manageri / investitori / venture capitalists / consultanti financiari / firme de avocatura / oficialitati / reprezentanti media

Aboneaza-te la noutatile ZileleBiz via e-mail

Detaliile companiei:
SC Biz Agency SRL,
CUI: 33381866,
Reg Com.: J40/8350/2014

Termeni si conditii Politica de refund