Vino la ZILELE BIZ

14-18 noiembrie, Hotel Novotel, Bucuresti

Management

De 15 ani, cea de-a treia zi a evenimentului Zilele Biz, cea dedicata managementului, este locul de intalnire al celor ce tin destinele companiilor in maini. Fie ca au “pariat” pe extinderea in alte piete straine, sau pe achizitia unor jucatori mai mici, fie sunt deschizatori de drumuri si au adus pe piata un produs inovator, de 15 ani, la cea de-a treia zi de conferinte, top manageri si antreprenori renumiti va aduc o sursa de inspiratie prin povestile lor de succes.

120 euro + TVA

PLATESTE prin ordin de plata

SPEAKERI

PROGRAM

09.00 – 10.00 Inregistrarea participantilor

10:00 – 11:30 Despre leadership cu liderii mediului de business

O gluma care circula pe internet cu putin timp in urma spunea ca top managerii dintr-o companie nu isi iau concediu in acelasi timp, ca sa nu isi dea seama angajatii ca businessul functioneaza cheie si fara contributia acestora. Sigur, bancul a reusit sa starneasca cateva zambete la vremea sa, insa nu a pacalit pe nimeni. In lipsa unui lider vizionar la nivel de top management, o companie poate, cel mult sa supravietuiasca. Daca va doriti mai mult decat atat, ce spuneti despre o portie de inspiratie de la o serie de lideri, adevarate modele de urmat, care nu s-au multumit sa urmeze cai deja batatorite, ci au avut curajul si viziunea sa fie deschizatori de drumuri in industriile in care activeaza.

Dintre vorbitori: 

Dragos Sirbu, CEO Flanco

Cosmin Vladimirescu, Country Manager MasterCard

Madalina Uceanu, Managing Partner CareerAdvisor

Conrad Pramboeck, Head of Compensation Consulting, Pedersen & Partners

Gabriel Pantelimon, Country General Manager, Xerox Romania

Teme de discutie:

Mici greseli ale marilor lideri

Cum s-a schimbat ziua de lucru pentru un CEO?

Provocari frecvente la nivel inalt

Leadership prin puterea exemplului

11:30 – 12:00 Pauza de cafea

12:00 – 14:00 – Management romanesc la export

Scoala romaneasca de management si leadership s-a dovedit de-a lungul timpului a fi una extrem de performanta. Fie ca si-au luat inima in dinti si au depasit granitele tarii ca top manageri sau ca au deschis birourile propriei companii in tari straine si au pus pe statele de plata angajati straini, antreprenorii si top managerii romani, pe langa abilitatile de leadership au dat intotdeauna dovada de curaj, viziune, creativitate si performanta. Faceti cunostinta cu managerii romani care au pus Romania pe harta mondiala a businessului.

Dintre vorbitori: 

Radu Bălăceanu, Managing Director, Foodpanda Romania

Magda Ropotan, Innovation Consultant, Ropotan Consulting

Virgil Șoncutean, Director General, Allianz-Ţiriac Asigurări

Consuela Dezsö, Women’s Career & Business Coach

Teme de discutie:

Cum faci cariera intr-o era a globalizarii?

Companii multinationale “Made in Romania”

Top management romanesc la export

De ce abilitati are nevoie un CEO pentru un mandat de expat?

14:00 – 15:00 Pauza de pranz

15:00 – 16:00 Complexitatea in managementul transformational  

WORKSHOP sustinut de Dr. Florin Munteanu, Presedinte al Centrului pentru Studii Complexe

Dezvoltarea fără precedent a științei și tehnologiei schimbă profund lumea în care trăim. Noi materiale, de la cele compozite la materiale inteligente, noi tehnologii ale căror productivitate era de neconceput acum câteva decenii, dar mai ales introducerea pe scară largă a Inteligenței artificiale, sunt doar câteva dovezi palpabile ale acestei adevărate metamorfoze pe care omenirea o trăiește în prezent.

Este evident faptul că schimbările petrecute în mediul socio-economic au impact asupra Omului. Modificările semnificative ale conceptului de muncă, ale celui de produs și valoare provoacă capacitatea de adaptare a fiecăruia dintre noi. Apar și se dezvoltă noi meserii în timp ce multe altele,  considerate până nu demult “brățară de aur” dispar de pe piața muncii. Predictibilitatea, atât a evoluției  mediului economic cât și a dezvoltării personale scade continuu, determinând ceea ce se poate numi o perioadă turbulentă, instabilă, recunoscută prin folosirea din ce în ce mai deasă a cuvântului Criză.

O analiză mai atentă a acestul fenomen ce se manifestă la scară globală scoate în evidență o transfomare majoră a modului în care se înțeleg și se descriu fenomenele și procesele din Natură. Deși mai puțin percepută de lumea implicată în graba cu care se derulează viața de zi cu zi, această schimbare de paradigmă modifică fundamental viziunea omului asupra Realitații în care este scufundat. Am putea percepe sensul transformării prin simpla analiză a diferențelor dintre înțelesurile cuvintelor: Complicat și Complex. Am “trăit” într-o lume complicată din care ieșim acum, pentru a explora o lume Complexă.

În 1983 se naște la Santa Fe în SUA, primul institut dedicat științei Complexității, abordare inter- și transdisciplinară a Naturii cu ajutorul unor noi concepte, teorii, modele și instrumente de monitorizare și evaluare precum: Teoria haosului și a Catastrofelor, Teoria bifurcațiilor, Teoria generală a sistemelor disipative, Geometria Fractală, Sinergetica,  Teoria generală a rețelelor etc. Ansamblul acestor noi teorii a permis omului de știință să reconfigureze ansamblul cunoștințelor existente într-o nouă viziune, ce constituie în fapt motorul mai puțin văzut al evoluției accelerate pe care o resimțim ca și criză. O criză generată de modificări ale modalităților de proiectare, de realizare a produselor, de diversitatea dar și volatilitatea produselor pe o piață globală, nepregătită pentru o asemenea evoluție. Iată ce afirmă Eve Mitleton – Kelly, managerul departamentului de studiu al Complexității din London school of Economics: “ Complexity is not a methodology or a set of tools (although it does provide both). It certenly is not a “management fad”. The Science of Complexity provide a conceptual framework, a way of thinking, a way of seeing the World

Dacă într-o lume complicată, managmentul schimbării oferea soluții destinate adaptării și îmbunătățirii “arhitecturii” unei organizații, a unei firme, optimizând astfel fluxul de informație, energie și materie necesar unei bune funcționări, azi, într-o lume complexă, principala problemă o constituie însăși mentalitatea celor ce activează în organizații, în firme. Lipsa cunoștințelor specifice înțelegerii și conducerii unui proces complex, în fapt a unui organism (firmă, organizație) parte din organismul social (nereductibil la sistem social) generează această teamă a omului, această reactivitate instinctivă față de nou și schimbare. Cu alte cuvinte, Omul trebuie acum ajutat și nu doar structura organizatorică si setul abstract de proceduri ce definesc o organizație, o firmă. Iar acest sprijin acordat Omului pentru a se integra și co-evolua cu un mediu ce la rându-i se schimbă continuu poarta numele de Managemant al Trasformării (transformational management).

Despre noua paradigma a Complexității și mai ales despre ceea ce se dorește a fi Managementul transformării (transformational management) veți putea afla în cadrul evenimentului Zilele BIZ de la invitatul nostru, Dr. Florin Munteanu

 

120 euro + TVA

-acces nelimitat la programul zilei de Management

-un abonament gratuit la revista BIZ

Alege pachetul 5 zile

390 euro + TVA

-acces nelimitat la programul celor 5 zile de eveniment

-un abonament gratuit la revista BIZ

Cine participa

antreprenori / manageri / investitori / venture capitalists / consultanti financiari / firme de avocatura / oficialitati / reprezentanti media

Aboneaza-te la noutatile ZileleBiz via e-mail

Detaliile companiei:
SC Biz Agency SRL,
CUI: 33381866,
Reg Com.: J40/8350/2014

Termeni si conditii Politica de refund