Vino la ZILELE BIZ

9-13 noiembrie, Hotel Novotel, Bucuresti

Management

De 15 ani, cea de-a treia zi a evenimentului Zilele Biz, cea dedicata managementului, este locul de intalnire al celor ce tin destinele companiilor in maini. Fie ca au “pariat” pe extinderea in alte piete straine, sau pe achizitia unor jucatori mai mici, fie sunt deschizatori de drumuri si au adus pe piata un produs inovator, de 15 ani, la cea de-a treia zi de conferinte, top manageri si antreprenori renumiti va aduc o sursa de inspiratie prin povestile lor de succes.

120 euro + TVA

660 lei (TVA inclus)

PLATESTE prin ordin de plata

PROGRAM

09.00 – 10.00 Inregistrarea participantilor

10:00 – 10:30 Keynote speaker

10:30 – 12:00 Despre leadership cu liderii mediului de business

O gluma care circula pe internet cu putin timp in urma spunea ca top managerii dintr-o companie nu isi iau concediu in acelasi timp, ca sa nu isi dea seama angajatii ca businessul functioneaza cheie si fara contributia acestora. Sigur, bancul a reusit sa starneasca cateva zambete la vremea sa, insa nu a pacalit pe nimeni. In lipsa unui lider vizionar la nivel de top management, o companie poate, cel mult sa supravietuiasca. Daca va doriti mai mult decat atat, ce spuneti despre o portie de inspiratie de la o serie de lideri, adevarate modele de urmat, care nu s-au multumit sa urmeze cai deja batatorite, ci au avut curajul si viziunea sa fie deschizatori de drumuri in industriile in care activeaza.

TEME:

 • Mici greseli ale marilor lideri
 • Cum s-a schimbat ziua de lucru pentru un CEO?
 • Provocari frecvente la nivel inalt
 • Leadership prin puterea exemplului

12:00 – 12:30 Pauza de cafea

12:30 – 14:00  Management romanesc la export

Scoala romaneasca de management si leadership s-a dovedit de-a lungul timpului a fi una extrem de performanta. Fie ca si-au luat inima in dinti si au depasit granitele tarii ca top manageri sau ca au deschis birourile propriei companii in tari straine si au pus pe statele de plata angajati straini, antreprenorii si top managerii romani, pe langa abilitatile de leadership au dat intotdeauna dovada de curaj, viziune, creativitate si performanta. Faceti cunostinta cu managerii romani care au pus Romania pe harta mondiala a businessului.

TEME:

 • Cum faci cariera intr-o era a globalizarii?
 • Companii multinationale “Made in Romania”
 • Top management romanesc la export
 • De ce abilitati are nevoie un CEO pentru un mandat de expat?

14:00 – 15:00 Pauza de pranz

15:00 – 17:30 De la vis la realitate: lungul drumul de la angajat la angajator!

Numarul angajatilor din middle si top management care isi doresc sa dea statutul de angajat pe cel de angajator este tot mai mare. Fosti manageri de corporatie ce fac un mic business din pasiunea lor, sau antreprenorii part-time care nu au reuntat inca la statutul de salariat si, dupa program sau in timpul liber pun umarul la cresterea propriului business, sunt povesti tot mai des intalnite in mediul de business. Pana in ce punct ajuta experienta din companie pe drumul antreprenorial si cum sa claditi un business dintr-o pasiune, veti afla de la cativa dintre cei care au trait pe propria piele tranzitia de la angajat la cea de angajator.

TEME:

 • Intraprenoriat: Antreprenorii din companii
 • Drumul de la angajat la angajator
 • Antreprenoriatul cu bune si cu rele
 • Schimbare de macaz: De la antreprenor, inapoi la corporatie
 • Pasiune pentru business sau business din pasiune

 

120 euro + TVA

660 lei (TVA inclus)

-acces nelimitat la programul zilei de Management

-un abonament gratuit la revista BIZ

Alege pachetul 5 zile

390 euro + TVA

2140 lei (TVA inclus)

-acces nelimitat la programul celor 5 zile de eveniment

-un abonament gratuit la revista BIZ

Cine participa

antreprenori / manageri / investitori / venture capitalists / consultanti financiari / firme de avocatura / oficialitati / reprezentanti media

Aboneaza-te la noutatile ZileleBiz via e-mail

Detaliile companiei:
SC Biz Agency SRL,
CUI: 33381866,
Reg Com.: J40/8350/2014

Termeni si conditii Politica de refund