Vino la ZILELE BIZ

14-18 noiembrie, Hotel Novotel, Bucuresti

Media & Marketing

Fragmentarea consumului de media si diversificarea platformelor deschid noi orizonturi in strategiile de comunicare ale brandurilor. Nu mai putem insa discuta in paradigma offline versus online. Nu conteaza mediul, ci puterea povestilor pe care brandurile le pot transmite. In era multitudinii de platforme, canale si influentatori diversi, atentia poate fi captata numai prin mesaje puternice si personalizate, cu grade de interactiune peste nivelul cu care eram obisnuiti in trecut.

150 euro + TVA

PLATESTE prin ordin de plata

SPEAKERI

PROGRAM

09.00 – 10.00: Inregistrarea participantilor

 

10.00 – 10.30: Key Note Speech Adrian Botan, Global Executive Creative Director, McCann Worldgroup

10.30 – 11.00: Despre creativitatea luptei impotriva sistemului 

Prezentare sustinuta de Mihai Gongu, Creative Director, GMP

11.00 – 12.00TV versus Facebook Ads

Dezbatere moderata de Radu Atanasiu, Adjunct Lecturer of Critical Thinking, Maastricht School of Management Romania

Dezbaterea, in general, este cel mai bun instrument de intelegere si analiza a unei probleme complexe. Doua echipe de specialisti vor dezbate dupa regulile competitiilor de formal debate aceasta dilema cruciala pentru clientul de astazi. Va exista si un juriu aspru, impartial si imposibil de mituit, si anume publicul competent din sala.

 

12.00 – 12.30: Pauza de cafea

 

12.30 – 12.45: Binele ca avantaj competitiv. Sau despre cum castiga brandurile bune si consumatorii lor

O prezentare sustinuta de Stefan Liute, co-fondator si director de strategie la Storience, pentru toti cei care si-au dat seama ca nu e sustenabil sa cumperi “cu ochii inchisi”.

In 2011, Michael Porter a propus un nou model intr-un articol din Harvard Business Review, care se numeste shared value. Conform acestuia, companiile pot crea valoare pentru ele in timp ce creeaza valoare si pentru societate. Tot mai multe companii mari au imbratisat aceasta viziune si fac pasi in directia aceasta. Dar si companiile mici si mijlocii au inceput sa gaseasca succesul in aceasta abordare. De unde vine schimbarea de paradigma? De la noi, de la “consumatori”. Vedem in jur tot mai multi oameni preocupati de a face lumea un loc mai bun prin actiunile lor. Pentru ca si-au dat seama ca exploatarea abuziva a omului si a mediului nu duce prea departe. Sau nu duce intr-un loc bun. Acelasi tip de comportament il asteapta acum si de la branduri, nu doar de la ei insisi. Pe fundalul acestor asteptari, brandurile incep sa inteleaga ca doar fiind atente la nevoile reale ale societatii vor reusi sa ramana relevante.

12.45 – 14.00: Cum se schimba conversatia in comunicare in 2017?

Una dintre cele mai mari provocari cu care se confrunta advertiserii la ora actuala este atragerea si mentinerea atentiei consumatorilor. Brandurile care nu reusesc sa se apropie de consumatori, care nu fac nimic mai mult decat sa multiplice acelasi continut pe mai multe platforme, care se bazeaza doar pe reclame platite au sanse minime sa-si creasca vanzarile. Capacitatea de a fi prezent atat in online, cat si in offline cu un mesaj coerent, autentic si neintruziv este reteta care face diferenta dintre marketingul de succes si cel care pur si simplu deranjeaza.

Dintre invitati:

Anca Ungureanu, Head of Identity & Communication, UniCredit Bank

Laura Barbu, Brand & Marketing Communication Director, Vodafone

Sorin Tranca, Founder & Creative Director, Friends TBWA Bucuresti

Traian Nastase, Managing Partner, iSense Solutions

 

14.00 – 15.00: Pauza de pranz

 

15.00 – 15.15: Storytelling in Realitatea Virtuala

Realitatea Virtuala este cel mai nou si captivant mod in care brandurile pot spune o poveste. Care sunt avantajele VR-ului si cum le valorifica Discovery, unul dintre cei mai mari creatori de continut la nivel global, in povestile pe care le spune publiclui sau? Cum se pot folosi brand-urile partenere de aceasta tehnologie pentru a-si aduce publicul mai aproape?

Ada Roseti, Director de Programe Europa Centrala si de Est, Discovery Networks

15.15 – 15.45: Beata Biel, Media Trainer Specialist, Google News Lab Europa Centrala si de Est

15.55 – 17.00 Modele de continut “out of the box”

Cand toata lumea merge pe calea batatorita si sigura, intotdeauna se gasesc branduri care vor sa experimenteze si altceva, care vin cu o propunere unica sau un proiect avangardist. Despre curaj si strategii de continut inedit, vorbim in sesiunea care incheie editia de anul acesta a Zilelor Biz.

Dintre invitati:

Valentin Suciu, Creative Director, Jazz

Mona Opran, COO, Centrade Cheil

Radu Moldovan-Petrut, Marketing Director, Pernod Ricard Romania

150 euro + TVA

-acces nelimitat la programul zilei de Media & Marketing

-un abonament gratuit la revista BIZ

Alege pachetul 5 zile

390 euro + TVA

-acces nelimitat la programul celor 5 zile de eveniment

-un abonament gratuit la revista BIZ

Cine participa

antreprenori / manageri / investitori / venture capitalists / consultanti financiari / firme de avocatura / oficialitati / reprezentanti media

Aboneaza-te la noutatile ZileleBiz via e-mail

Detaliile companiei:
SC Biz Agency SRL,
CUI: 33381866,
Reg Com.: J40/8350/2014

Termeni si conditii Politica de refund