Vino la ZILELE BIZ

9-13 noiembrie, Hotel Novotel, Bucuresti

Media & Marketing

Fragmentarea consumului de media si diversificarea platformelor deschid noi orizonturi in strategiile de comunicare ale brandurilor. Nu mai putem insa discuta in paradigma offline versus online. Nu conteaza mediul, ci puterea povestilor pe care brandurile le pot transmite. In era multitudinii de platforme, canale si influentatori diversi, atentia poate fi captata numai prin mesaje puternice si personalizate, cu grade de interactiune peste nivelul cu care eram obisnuiti in trecut.

150 euro + TVA

825 lei (tva inclus)

PLATESTE prin ordin de plata

SPEAKERI

PROGRAM

09.00 – 10.00: Inregistrarea participantilor

10.00 – 10.30: Singura constanta in publicitate este schimbarea

Felix Tataru este presedintele-fondator al GMP Group, si Senior Vice President al IAA Worldwide, asociatia  profesionistilor in marketing si comunicare ce include peste 4.000 de membri la nivel global. Ca o consecinta a alegerii sale in pozitia de Senior Vice President, din aprilie 2016, Felix Tataru va deveni presedinte al organizatiei mondiale.

10.30 – 11.45: Wake up call!

Care sunt provocarile industriei creative locale in contextul transformarilor tehnologice, legislatiei si  competitiei globale?

Sesiune speciala sustinuta de Aneta Bogdan, Managing Partner al Brandient, companie inclusa in prestigiosul HALL OF FAME REBRAND alaturi de firme internationale consacrate precum Interbrand, Landor, Brand Union, Lippincott, MetaDesign, Future Brand sau Siegel+Gale. Aceasta galerie de elita este initiata de REBRAND (SUA), platforma internationala de validare a expertizei in transformarea brandurilor.

11.45 – 12.10 Stjepan Udovicic, Marketing Director, Orange Romania vezi prezentarea aici

Stjepan Udovicic este un profesionist cu o vasta experienta un strategii de marketing in industria de telecom din Europa, Asia si Orientul Mijlociu. Inainte de a se alatura echipei Orange a fost Customer Experience Director pentru Etisalat in Abu Dhabi si Director de Marketing al Axis Telekom in Indonezia. Si-a inceput cariera in Deutsche Telekom, companie in cadrul careia a ocupat pozitii legate de product management, marketing, CRM si pricing. In afara experientei in industria de telecom, a ocupat pozitii manageriale in Oracle si alte companii din domeniul tehnologiei in Croatia si Slovenia. Detine un MBA in Marketing, obtinut la Universitatea din Ljubliana, si un Master in Managementul Sistemelor Informatice la Universitatea din Liverpool.

12.10- 12.40: Pauza de cafea

12.40 – 13.00: Dan Matei, Nielsen Romania – Increderea globala in publicitate vezi prezentarea aici

Care sunt cele mai credibile forme de publicitate? Cum rezoneaza diferitele generatii cu temele abordate in advertising? Care este legatura dintre incredere si actiune? Cu ce tip de mesaj rezoneaza consumatorii?

13.00 – 14.00: MarComm in 2025 vezi prezentarea aici

Sesiune de live briefing facilitata de Ioana Manoiu, Managing Partner GMP PR, Bogdan Nitu, General Manager, Webstyler, si Mihai Gongu, Creative Director, GMP Advertising. 

Invitatii vor rezolva impreuna cu Ioana, Bogdan si Mihai un brief din viitor.

14.00 – 15.00: Pauza de pranz

15.00 – 15.20: Romania lui Sorin Onisor. Despre autenticitate si valoare

Doctorand al Universitatii de Vest Timisoara din 2008, absolvent al Scolii Populare de Arta din Timisoara, Sectia de Fotografie, al unui Masterat in “Romanitate orientala” si a Facultatii de Istorie in cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, Sorin Onisor a expus de-a lungul anilor numeroase lucrari atat in expozitii personale, cat si colective. Printre proiectele la care lucreaza in prezent se numara: “Bisericile de lemn din sudul Transilvaniei si nordul Olteniei”, “Fierarii din Transilvania” (teza de doctorat ), “Pierduti in (dez)integrare”, “Universul copilariei in satul romanesc contemporan”.

15.20 – 15.35: Claudiu Dobrita, FCB Bucharest: Rolul activarilor experientiale in cresterea unui brand vezi prezentarea aici

In publicitate din 2001, cu Leo Burnett, Grey, Ogilvy Praga, Claudiu Dobrita este, in prezent, director de creatie la FCB Bucharest. Premiat, finalist si jurat la Ad’Or, Golden Drum, Epica, Eurobest, Cannes Lions, Internetics, New York Festivals, Red Dot Awards, PIAF, Clio, Effie, Euro Effies, crede ca publicitatea ne ajuta sa facem bine atunci cand o facem bine.

15.35 – 15.50: Adrian Chereji, Untold Festival vezi prezentarea aici

Adrian Chereji face parte din echipa de management a celui mai asteptat festival al anului 2015 in Romania: UNTOLD. Ocupa pozitia de Head of Marketing & Communications si conduce echipa de markcomm a festivalului, o echipa tanara si creativa, unde media de varsta este de doar 24 de ani. Din 2013 a pornit pe calea antreprenoriatului, punand bazele companiei de consultanta THE PLAN, specializata pe retail marketing, comunicare si evenimente. Pana in 2013, timp de peste sase ani, a facut parte din echipa de management a celor mai importante proiecte IuliusGroup din tara, unde a activat ca Marketing Manager. 

15.50 – 16.05: Denisa Mihai, PR & Advertising Manager, Avon Cosmetics Romania si Moldova vezi prezentarea aici

16.05 – 16.30: Pauza de cafea 

16.30 – 17.30: Experienta Xchange 

Anul acesta echipa Biz a provocat mai multi profesionisti din marketing si comunicare la un experiment inedit. Zece directori de marketing din Romania au fost invitati sa-si  schimbe pentru o zi compania in care lucreaza, iar sapte manageri ai unor agentii de PR au facut schimb de experienta cu sapte profesionisti din companii. S-au intalnit, au schimbat idei, au lucrat impreuna, s-au cunoscut intr-un context mult mai prietenos decat ar putea-o facilita vreodata un eveniment clasic de business, au rezolvat briefuri, si, mai mult decat atat, au luat pulsul industriei dintr-o alta perspectiva decat cea cu care erau obisnuiti. Ce a rezultat in urma acestor experimente, aflam chiar de la protagonistii celor doua programe Biz Xchange derulate in primavara si toamna acestui an.

Oana Bulexa, Managing Director, MSLGROUP The Practice

Alexandru Paius, Senior Partner, IMAGE PR

Monica Botez, Managing Partner, Golin Bucuresti

Mirela Nemtanu, Corporate Communication, Public Affairs & Regulatory Affairs Manager, L’Oreal Romania

Tudor Galos, Consumer Marketing Executive Devices Category Lead, Microsoft Romania

Anca Nuta, Head of Identity & Communication, UniCredit Bank

Virginia Otel, Communication Leader, Garanti Romania

150 euro + TVA

825 lei (tva inclus)

-acces nelimitat la programul zilei de Media & Marketing

-un abonament gratuit la revista BIZ

Alege pachetul 5 zile

390 euro + TVA

2140 lei (TVA inclus)

-acces nelimitat la programul celor 5 zile de eveniment

-un abonament gratuit la revista BIZ

Cine participa

antreprenori / manageri / investitori / venture capitalists / consultanti financiari / firme de avocatura / oficialitati / reprezentanti media

Aboneaza-te la noutatile ZileleBiz via e-mail

Detaliile companiei:
SC Biz Agency SRL,
CUI: 33381866,
Reg Com.: J40/8350/2014

Termeni si conditii Politica de refund