Vino la ZILELE BIZ!

14-18 noiembrie, Hotel Novotel, Bucuresti

15 ani de Zilele Biz

Vino la ediția “I shouldn’t be alive!”

 

ZileleBiz_Brand_manageri_grenada Trăim într-o țară care-ți oferă toate motivele să eșuezi. În care, pentru fiecare nereușită, ai la îndemână zeci de scuze ca să demonstrezi că n-a fost vina ta. Cu toate acestea, întâlnești în jur oameni care au reușit! Oameni care, în ciuda tuturor piedicilor, au luptat, s-au reinventat și au reușit să arate că și în România se poate! Că succesul este posibil și că noi, românii, suntem la fel de inovatori și creativi ca orice alt popor. Că știm să facem performanță la nivel internațional!

Acești oameni sunt invitații ediției Zilele Biz din acest an. Cu ocazia împlinirii a 15 ani de Zilele Biz reunim, în cele 5 zile ale conferinței, managerii, antreprenorii și inventatorii care știu să construiască. Oamenii care nu renunță și care inspiră! Sunt cei care pot spune oricând “I shouldn’t be alive!”, dar care, iată, nu doar au supraviețuit, ci au reușit în business, în ciuda tuturor piedicilor.
Vino să-i întâlnești la cel mai relevant eveniment business-to-business din România.

ZileleBiz_Brand_publicitari_spiderZilele Biz este o conferință maraton de cinci zile, pe cinci domenii de business – Antreprenoriat, Inovație, Management, CSR și Media & Marketing. Audiența este specializată pe fiecare zi, reunind manageri, antreprenori, specialiști în comunicare, consultanți, investitori, reprezentanți ai oficialităților și ONG-urilor și reprezentanți ai presei.

Cu fiecare ediție, Zilele Biz se diferențiază de celelalte evenimente din piață prin invitați și conținut de calitate.

La Zilele Biz se spun în premieră povești despre succese si ratări, lecții de viață care schimbă destine de business și te ajută să înțelegi în ce direcție trebuie să mergi.

SPEAKERI

Inscrie-te la tot evenimentul!

390 EURO + TVA

-acces nelimitat la programul celor 5 zile de eveniment

-un abonament gratuit la revista BIZ

Cine participa

antreprenori / manageri / investitori / venture capitalists / consultanti financiari / firme de avocatura / oficialitati / reprezentanti media

Aboneaza-te la noutatile ZileleBiz via e-mail

Detaliile companiei:
SC Biz Agency SRL,
CUI: 33381866,
Reg Com.: J40/8350/2014

Termeni si conditii Politica de refund