Vino la ZILELE BIZ

20 - 24 noiembrie, ARCUB, Bucuresti

Inovație

Inovatorii sunt cei ce dau formă ideilor care ne schimbă zi de zi lumea. Nu sunt doar visătorii, ci și oamenii pragmatici care pun în aplicare idei revoluționare. De la tehnologie și procese de producție, la marketing și relații cu clienții, inovațiile îmbracă forme din ce în ce mai diverse și fac parte integrantă din viața fiecărei companii care vrea să se mențină în elita businessului. În același timp, evoluția tehnologiei schimbă spațiul de lucru și modul în care muncim, dar și spațiul în care locuim. Bun venit în lumea smart!

110 euro + TVA

600 lei (TVA inclus)

PLATESTE prin ordin de plata

SPEAKERI

PROGRAM

 

09.00 – 10.00 Înregistrarea participanților

 

10.00 – 12.00 SESIUNEA 1

Smart Innovation: Oamenii care creează viitorul

Oamenii și companiile care deschid drumuri prin idei inovatoare se distanțează de pluton și dictează regulile într-o economie tot mai digitalizată. Inovația nu înseamnă doar invenție, ci și concretizarea ideilor noi în produse și servicii de succes. Un succes măsurabil nu doar în cifra de afaceri, ci și unul care să se reflecte în viața de zi cu zi.

 

Invitați:

Ioan Iacob, Managing Partner, Qualitance
Cofondator și managing partner al unei companii cu prezențe în Silicon Valley și Sidney, Ioan Iacob vine la Ziua Inovației să ne vorbească despre Future Horizons – Emerging Technology Forecast.

Irina Mihailescu, Head of Retail Channels Evolution, BCR
Din funcția de Head of Retail Channels Evolution (coordonează implementarea proiectelor legate de activitatea distribuției multichannel), Irina Mihailescu vine la Ziua Inovației să ne vorbească despre Impactul noilor tehnologii asupra experienței clienților bancari.

Teodor Blidăruș, Managing Partner, Softelligence, Președinte ANIS
Cu peste 20 ani experiență în industria IT&C, Teodor Blidăruş este Managing Partner Softelligence și Președintele ANIS România. Teodor Blidăruş vine la Ziua Inovației să vorbească despre Changing the World with Fintech Innovation.

Florin Coțofan, Group Manager – Innovation and University, Bosch
Group Manager in cadrul Centrului de Inginerie Bosch din Cluj, cu responsabilitati in coordonarea relatiei cu mediul academic precum si dezvoltarea si implementarea unei strategii pentru materializarea potentialului inovator la nivel local, Florin Coțofan vorbeste la Ziua Inovatiei despre Mobility of the Future: Bosch Future Mobility Challenge.

Tomasz Chlodecki, CEO JustWIFI

CEO la JustWIFI, platforma nr.1 in Polonia de advertising si analytics, precum si CEO la KoalaMetrics, companie aflată în coproprietatea Hub Raum (incubatorul startupuri al Deutsche Telekom), Tomasz Chlodecki vine la Ziua Inovației cu o prezentare pe tema WI-FI networks as a source of revenues, data and mobile interactions“.

 

12.00 – 12.30 Pauză de cafea

 

12.30 – 14.00 SESIUNEA 2

Noul val al inovației

Viitorul aparține companiilor flexibile și agile, capabile să implementeze rapid inovațiile, să se adapteze aproape instant la schimbările radicale din piață, și să promoveze colaborarea la toate nivelurile. Inovația se manifestă nu doar la nivel de tehnologii noi, ci și în procesele de business, marketing și comunicare. Vă invităm să cunoașteți companiile care folosesc inovația ca diferențiator de business.

Teme de discuție:

De la tehnologie la soluții pentru companii și consumatori
Inovația ca proces de business
Cybersecuritatea și amenințările la adresa economiei

Invitați:

Dr. Florin Munteanu, Președinte, Centrul pentru Studii Complexe
Șef al Catedrei UNESCO de Geodinamică din cadrul Institutului de Geodinamică al Academiei Române, Dr. Florin Munteanu vine la Ziua Inovației să vorbească despre noua paradigmă a Complexității și mai ales despre ceea ce se dorește a fi Managementul transformării.

Victor Ciupercă, Director General amb Holding România
Director general al companiei amb Holding în Romania, cu activități în real estate, agricultură, viticultură, investiții start-up, Victor Ciupercă a început aventura Cramei Liliac în 2010. Vine la Ziua Inovației cu o prezentare pe tema “A inova sau a te adapta? Granița dintre inovație și adaptare”.

Iulian Pădurariu, Co-Founder & CEO, Pony Car Sharing
Director de marketing în companii importante românești, Iulian Pădurariu activează ca și consultant de marketing asociat în echipa Marks. Iulian vine la Ziua Inovației cu o prezentare cu tema “Marketingul Inovației – sau cum să gestionezi lipsa încrederii și a resurselor.”

Bogdan Putinică, Vicepreședinte ENEA Software
Cu o experiență de 20 ani în antreprenoriat, business, servicii internaționale și start-up-uri, Bogdan Putinică  se ocupă în prezent de zona de servicii a companiei suedeze ENEA, la nivel global. Vine la Ziua Inovației cu o prezentare cu tema Smart Innovation: Oamenii care creează viitorul.

Andrei Avădănei, CEO, Bit Sentinel – De ce e posibil ca TU să fii o țintă pentru atacatorii cibernetici
CEO Bit Sentinel și organizator DefCamp, cel mai mare eveniment din Europa de Sud-Est dedicat securității informatice, Andrei Avădănei va susține la Ziua Inovației un demo de live hacking și va răspunde la cea mai importantă întrebare: ce este atractiv si valoros pentru un infractor cibernetic într-o companie mică sau medie și de ce ești și tu cel mai probabil in radarul hackerilor?

Moderator: Claudiu Butacu, cofondator EFdeN

 

14.00 – 15.00 Pauză de prânz

 

15.00 – 16.30 EXCLUSIV: Inovație prin Design Thinking

Workshop realizat după modelul dezvoltat de departamentul d.school, din cadrul Universității Stanford

Dragoș Gavrilescu, co-fondator și Managing Partner, Design Thinking Society
Tudor Juravlea
, co-fondator și Managing Partner, Design Thinking Society
Tudor contribuie activ in multe proiecte avand ca nucleu dur designul de experienta fie ca este in produse digitale cu amprentă UX, fie in abordări de tip design thinking.
Dragoș a inițiat in 2016 prima comunitate de interes de design thinking care acum numără aproape 1,000 de membri. S-a îndrăgostit de design thinking lucrând ca mentor pentru startupuri și antreprize sociale.

Tudor și Dragoș ne vor aduce experiența design thinking în 90 de minute, cea mai rapidă modalitate de a experimenta ce este, cum se face și ce rezultate se pot obține aplicând această tehnică. Conceptul de design thinking se referă la utilizarea metodelor specifice designului pentru a satisface nevoi si pentru a inova. Procesul începe cu o abordare divergentă, prin generarea unui număr cat mai mare de idei, și se închide convergent prin rafinarea și selectarea celor mai bune soluții. Workshop-ul prezintă tehnicile necesare pentru generarea celor mai inovatoare soluții, pe care le veți putea pune în aplicare rapid în organizația voastră.

 

 

110 euro + TVA

600 lei (TVA inclus)

-acces nelimitat la programul zilei de Inovație

-un abonament gratuit la revista BIZ

Alege pachetul 5 zile

300 euro + TVA

1600 lei (TVA inclus)

-acces nelimitat la programul celor 5 zile de eveniment

-un abonament gratuit la revista BIZ

Cine participă

antreprenori / manageri / investitori / venture capitalists / consultanţi financiari / firme de avocatură / oficialităti / reprezentanţi media

Abonează-te la noutăţile ZileleBiz via e-mail

Detaliile companiei:
SC Biz Agency SRL,
CUI: 33381866,
Reg Com.: J40/8350/2014

Termeni şi condiţii Politica de refund