fbpx

Daniel Gross

  Director General, Penny Market

Daniel Gross este Director General al REWE România| Penny Market, alături de ceilalți doi colegi ai săi, Dennis Biernatzki și Oliver Eifler, fiind responsabil de întreaga activitate a REWE în România. Daniel Gross coordonează direct departamentele de Expansiune, Construcții, Logistică, Resurse Umane, Financiar, Controlling, Juridic, Compliance, IT, Planificare și Organizare, Comunicare și Relatii Publice – o echipă impresionantă, formată din oameni ambițiosi si dedicați.

Experiența lui Daniel Gross cu REWE România începe în iunie 2001 când se alătură departamentului de IT continuând cu funcția de Controlling & Organization Manager, rol în care a coordonat o echipă de 17 angajați și a răspuns direct către managementul REWE din Germania.

În acea perioadă a fost implicat în deschiderea primului magazin XXL Mega Discount și a pus bazele Penny Market în România. La final de 2003 acceptă o nouă provocare profesională, și timp de șapte ani face parte din echipa miniMAX DISCOUNT, un business românesc, la construcția căruia au stat unii dintre cei mai buni profesioniști din retail-ul local la momentul respectiv. În anul 2011 revine în grupul REWE care avea la momentul respectiv 125 de magazine PENNY Market. Revenirea în cadrul companiei și cu o exeperiență extinsă la nivel de organizare și dezvoltare a operațiunilor, a completat rezultatele foarte bune ale business-ului în România, ajungând în prezent să gestioneze alături de ceilalți 2 Directori Generali o rețea de 223 de magazine Penny și o echipă de aproximativ 4.300 de angajați.