fbpx

Mirela Nemțanu

  Director Executiv, HOSPICE Casa Speranței

Mirela Nemțanu este CEO HOSPICE Casă Speranței, cea mai mare fundație din România care oferă servicii de îngrijire paliativă pentru pacienți ce suferă de boli incurabile (mai multe informații despre activitatea fundației sunt disponibile pe www.hospice.ro). Fundația a oferit până în prezent suport de specialitate pentru peste 26.000 de pacienți (copii și adulți cu boli incurabile și prognostic limitat de viață), toate serviciile find oferite gratuit și necondiționat pacienților și familiilor lor.

Ca formare om de marketing și comunicare, Mirela are o experiență în multinaționale de aprope 20 de ani, făcând parte din diverse companii lider pe segmentul lor de activitate. În toate funcțiile avute a fost responsabilă – pe lângă zona de marketing, comunicare, ulterior public affairs, crisis management, lobby & advocacy, scientific & regulatory affairs – de coordonarea și implementarea proiectelor de CSR din companiile respective. Pentru o perioada de 2 ani și jumătate a condus și o fundație dedicată zonei educaționale.

Din 2003 se dedică activ și voluntar susținerii proiectele de CSR ale companiilor din care a făcut parte sau organizațiilor partenere. Din 2012 este membru al Boardului Consultativ al Facultății de Marketing, ASE, din 2016 este membru al Boardului Consultativ al Rectoratului Academiei de Studii Economice, iar la ora actuală face parte din diverse asociații de profil dedicate susținerii drepturilor femeii sau a diverselor științe.