fbpx

Amalia Năstase

  Fondator eventures și Amalia Nastase Communications, președintele Fundației Ronald McDonald, Ambasador al campaniei de reducere a mortalității infantile pentru Salvați Copiii România

Pasionată de comunicare, Amalia a fondat agenția de publicitate, eventures, în 2008. Agenția s-a ocupat de organizarea de evenimente de top pentru clienți de renume internațional, precum adidas, BBC Knowledge, Louis Vuitton, Philip Morris România, BMW (Automobile Bavaria) sau Moet & Chandon, evenimente care și-au lăsat o amprentă unică pe piața românească prin promovarea soluțiilor axate pe inovație și creativitate.

La începutul anului 2014, eventures devine partenerul oficial al Havas Sports & Entertainment, una dintre cele mai mari rețele de comunicare media și de brand din lume.

La sfârșitul anului 2013, înțelegând nevoile clienților săi, Amalia Nastase lansează o nouă agenție dedicată serviciilor de PR și comunicare, oferind soluții complete pentru Brand Reputation Management: Amalia Nastase Communications.

Amalia Năstase este președintele Fundației pentru Copii Ronald McDonald care a oferit cazare pentru 19.000 de familii ale copiilor internați în spitale; este ambasadorul Salvați Copiii România pentru campania de reducere a mortalitatii infantile și membru al consiliului de administrație al Fundației Renașterea. Este implicată activ în promovarea și strângerea de fonduri pentru aceste fundații și militează pentru implicarea oamenilor atât la nivelul companiei cât și la nivel personal în cauze sociale.