fbpx

Diana Tănase

  Marketing Manager, Mastercard Europe

Diana este Marketing Manager pentru România la Mastercard, funcție pe care o deține începând cu ianuarie 2013. Responsabilitățile ei includ coordonarea activităților B2B și B2C ale Mastercard, precum și dezvoltarea campaniilor locale și a parteneriatelor comerciale.

Diana activează de 13 ani în domeniile marketing și advertising, anii de publicitate contribuind la vasta sa expertiză ce astăzi îi permite coordonarea lansărilor de produse, programelor din domeniul serviciilor financiare ale Mastercard, a campaniilor de filantropie și a inițiativelor menite să declanșeze o schimbare în bine în comunitate.

Începând cu parteneriatul pe termen lung cu Asociația Dăruiește Viață, prin care Mastercard susține cauza #NoiFacemUnSpital, și continuând cu inițiativele lansate pentru creșterea gradului de educație financiară, sporirea incluziunii financiare și încurajarea plăților electronice, unul dintre obiectivele Dianei în cadrul Mastercard a fost acela de a construi un viitor mai bun prin campaniile, produsele, serviciile și parteneriatele Mastercard.

Diana a absolvit Academia de Studii Economice în 2006, unde a urmat cursurile facultății de Relații Economice Internaționale.