Cristina Pateșan

  Business Unit Director, Good Routine®

Cristina Pateșan s-a alăturat echipei Secom în octombrie 2020, în calitate de Business Unit Director Good Routine®, fiind responsabilă de strategia de business și marketing pentru întreg portofoliul brandului propriu de suplimente alimentare Secom®.

Cristina are peste 15 ani de experiență în marketing, majoritatea dobândită în Orange, companie în care a ocupat poziții cheie, printre care: Product Division Manager, Head of Digital și Head of Marketing Strategic Projects & Performance Management.

Este un excelent profesionist cu viziune strategică, o abordare client-centric și orientare către rezultate. Cristina a contribuit la performanța fiecărei divizii de business în care a lucrat prin creșterea veniturilor și a cotei de piață. Este pasionată de tot ce înseamnă inovație, caută mereu noi provocări care să o motiveze și să îi alimenteze setea permanentă de a evolua și învăța.

Iubește oamenii și natura și, împreună cu soțul ei, are un mic business care le îmbină perfect pe amândouă: Flying Fox Secret garden – o grădină frumoasă, amenajată inedit pentru a găzdui evenimente speciale din viața oamenilor.

Cristina a absolvit Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității București și vorbește fluent engleză și franceză. Cristina este căsătorită și are doi băieți, Tudor (11) și Radu (9).

Motto-ul ei este Work hard and be kind. That is all.