Hortensia Năstase

  Vice-President Creative Services, Lowe Group

Hortensia este Vice-President Creative Services, Lowe Group, poziție din care coordonează activitățile de creație, relații publice și evenimente ale grupului. Cu o experiență de 20 de ani în marketing și comunicare, dintre care peste zece în funcții de conducere, Hortensia a marcat mai multe premiere în industrie: primul profesionist în PR ales membru al consiliului de administrație al IAA, primul om de marketing din România invitat să susțină cursuri de MBA ale CityU din Seattle și primul profesionist în comunicare invitat ca trainer în cadrul Institutului Bancar Român.

Hortensia s-a implicat pro bono în demersuri educaționale și de industrie, fiind membru ales în International Advisory Board, WU Executive Academy, Comitetul de Organizare Effie sau Boardul IAA (International Advertising Association). Puternic promotor al creativității, Hortensia a fost membru în juriile mai multor competiții locale și internaționale precum ADC*RO, Balkan Communication Festival, EFFIE Romania, Eurobest, Latvian Art Directors’ Club Festival sau Romanian PR Award.

Licențiată în limbi străine la Universitatea din București, Hortensia este, de asemenea, absolventă a unui Executive MBA în cadrul WU Executive Academy la Universitatea de Economie și Business din Viena, a Carlson School of Management, Universitatea din Minnesota și a Chartered Institute of Public Relations, Londra.